SÖDRA REGIONENKONTAKTPERSONER:
Åsa Alfred, Degeberga
Mob: 073-398 90 75
asa@kfib.org

Annica Mansfeld, Lund
Mob: 073-983 02 85
annicazamson@live.se

Sanna Wendel, Sjöbo
Mob: 073-600 25 06
beauceronenator@gmail.com

PLANERADE AKTIVITETERBeauceronträff i östra Skåne 2-4 september 2022!


Helgen 2-4 september blir det - för fjärde året i rad - beauceronträff hos Åsa och Martin på Olseröds hundcenter och vandrarhem!

Här kommer det att finnas möjlighet att träna lite allt möjligt - lydnad/brukslydnad, rallylydnad, nosework, hoopers.

Passa t.ex. på att träna gruppmoment så som platsliggning eller få hjälp med en grupp för framåtsändandet. Behöver din hund träna på att tävla så kan vi arrangera det med "domare" och publik.

Man behöver naturligtvis inte träna, det går utmärkt att bara komma och socialisera och prata om vår härliga ras! Kan man inte komma hela helgen så kanske man kan komma ena dagen, eller kanske bara några timmar - allting funkar!

Vi börjar - precis som tidigare år - lite smått med en enkel samling fredag eftermiddag/kväll för de som har möjlighet.

Sen drar vi igång ordentligt lördag morgon vid 9-tiden då vi börjar med en presentation av alla två- och fyrbenta och därefter kör vi igång träningen, för de som vill det.

På söndagen anordnar beauceronklubben exteriörbeskrivning och vi fortsätter också att träna olika saker eller bara umgås.

Anmälan till exteriörbeskrivningen görs via SBK Tävling.

Allting är kostnadsfritt förutom om man vill bo i vandrarhemmet eller ställa upp en husvagn/husbil.

Mer info hittar man i evenemangets grupp på Facebook: https://www.facebook.com/groups/406273443497050/

Har man inte tillgång till Facebook går det bra att maila asa@kfib.org för mer info.

Alla rum i vandrarhemmet är tyvärr redan bokade men det finns plats att ställa upp husvagn/husbil/tält. Tyvärr kan vi enbart erbjuda ett fåtal elplatser och dessa är nu bokade. I gruppen finns ett inlägg med tips på andra boendemöjligheter i närheten.

Tipsa gärna om ni vet någon som är intresserad av rasen - här finns ett utmärkt tillfälle att träffa många olika beauceroner och deras ägare och få mycket information om rasen!

Vi hoppas på en lika rolig träff som tidigare år - varmt välkomna!
TIDIGARE AKTIVITETER2021
Helgen 13-15 augusti arrangerades för tredje året i rad en beauceronträff hos Åsa och Martin på Olseröds hundcenter. Precis som 2020 påverkade Coronasituationen en del men det var ändå en bra uppslutning. Det tränades lydnad, brukslydnad och rallylydnad och vi hade en instruktör som hjälpte till med träning av nosework och hoopers.

2020
Helgen 21-23 augusti arrangerades en beauceronträff hos Åsa och Martin på Olseröds hundcenter, för andra året i rad. Lite färre personer pga Corona men ändå uppemot ett 10-tal människor och fler hundar. Det tränades lydnad, brukslydnad och rallylydnad.

På lördagen den 22 augusti hölls även klubbens årsmötet (framflyttat flera gånger pga Corona). Protokoll etc hittar du här: Årsmöte 2020.


2019
Helgen 28-30 juni arrangerades en beauceronträff hos Åsa och Martin på Olseröds hundcenter. Omkring 15 personer och ännu fler hundar deltog och det tränades lydnad, rallylydnad och nosework.


2016
Den 17 juli ordnades träningdag och exteriörbeskrivning på Lomma brukshundklubb.


2014
Den 6:e april genomfördes en träningsträff Tängelsås ängar, där det framför allt tränades spår.

Foton från träningsdag med region södra 6 april 2014